Soorten Trainingen

Introductietraining


Tijdens een introductietraining bespreken we wat je met de training wilt bereiken en of je doelen haalbaar zijn. De trainer vraagt je naar je voedingspatroon, eventuele blessures, andere gezondheidsaspecten en eventueel medicijngebruik. Daarna volgt een persoonlijke training en evaluatie samen met jou. Bij deze training staat jouw positieve beleving voorop. Ben je enthousiast, dan maken we een vervolgplan.


De introductietraining is 100% vrijblijvend en kost 20 euro voor 35 minuten. 

Personal Training


Zonder goede begeleiding vinden veel mensen het lastig om blijvend aan een betere conditie en gezonde leefstijl te werken. Uit onderzoek blijkt dat personal training de meest effectieve manier is om je doelen te bereiken. Ik doe meer dan fitness alleen. Ik wordt jouw persoonlijke coach met wie jij gaandeweg een band opbouwt en ik stimuleer je om samen te werken aan een gezond en sterk lichaam.

Revalidatietraining


Revalideren vraagt om een andere aanpak dan een gewone training. Tijdens deze revalidatietraining bekijken we welke bewegingspatronen en instabiliteit er in jouw geval gecorrigeerd moet worden. Tijdens de training werken we aan je zwakke plekken, zodat je spieren weer sterker worden en ze hun functie weer kunnen vervullen. 

Zelfverdedigingstraining


Deze training zorgt op korte termijn voor een snelle toename van spierkracht, snelheid, balans, flexibiliteit, concentratie, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Bovendien is het een uitdagend alternatief voor conditietraining. Deze training wordt in combinatie met personal training gegeven. 

Afslanktraining


Crash diëten zorgen er niet voor dat je blijvend afvalt. In tegendeel: Ze veroorzaen het beruchte jojo-effect. Mijn afslankprogramma helpt je om een gezonde balans tussen voeding en energieverbranding op te bouwen. Je krijgt van mij een voedingsschema om je op weg te helpen en ik stel een trainingsprogramma voor je samen. Tijdens de training worden zo veel mogelijk spieren tegelijk geactiveerd om snel en verantwoord af te vallen. 

                        Boxing Workout


Wil je fitter worden, je conditie verbeteren, je reactievermogen vergroten, meer zelfvertrouwenkrijgen neem dan deel aan onze boxing workout. deze les bestaat uit een gemengde groepsles van zowel mannen en vrouwen. naast boxing workout voor volwassenen bieden wij ook een boxing workout voor de jeugd aan. het is niet alleen leuk en gezond maar spelenderwijs groeit de jeugd in conditie en zelfvertrouwen.

Jeugd boxing workout is voor kinderen tussen 8 en 13 jaar  

                          core training


Rug, Buik en bekkenspieren zijn erg belangrijk in het voorkomen en behandelen van blessures. Bij sporters, maar ook in revalidatie trajecten. core stability training word beschreven als: ’het oefenen van de stabiliteit van de kern van het lichaam’. de kern van je lichaam kunnen we in het geval van bewegingen zien als de basis van waaruit bewegingen plaatsvinden. het gaat dan om de lage rug, buik, bil, bekkenspieren.Insanity


Insanity, de naam zegt het al insane. Het is een max interval training waarbij u langere periodes van zware inspanning hebt met een korte stop, net lang genoeg om op adem te komen. het is een intensieve workout, dus een goede conditie en uithoudingsvermogen is wel vereist. Dit is geen workout voor beginners. Het resultaat is naast afvallen, het strakker worden van het lichaam, u voelt zich fitter en u krijgt er ook een gespierder lichaam van. bent u nieuwsgierig geworden en durft u de uitdaging wel aan, aarzel dan niet langer en meld u aan in mijn les.